vineri , 24 ianuarie 2020

Partidul Blocul Unitatii Nationale(BUN) este pregatit pentru alegerile locale

In ultimii ani, pe fondul integrarii Romaniei in Uniunea Europeana, mesajul nationalist a devenit din ce in ce mai diluat, insa odata cu evolutiile din anul 2015 acesta a revenit in actualitate, mai vizibil si mai auzit in toate tarile occidentale.In Franta, Germania, Marea Britanie si nu numai, aproape zilnic sunt manifestatii cu profund accent national.

Romania, roman, Tricolor, sunt valorile cu care Blocul Unitatii Nationale isi prezinta in fata electoratului chemat in 5 iunie la urne, propunerile cu care s-au angajat in competitia politica. In judetul Bistrita-Nasaud Partidul BUN are candidati in mai multe comune, dar si nominalizari pentru Consiliul Local Bistrita.

Intr-un interviu acordat publicatiei noastre de Viorel Cotutiu- unul din fondatorii filialei judetene a partidului, acesta a declarat:

Suntem un partid de nisa, recunosc.Pentru ca, desi indirect, fiecare roman adevarat din Romania sau de oriunde de pe fata Pamantului,isi afirma zilnic apartenenta la romanism si patriotismul national, ne aflam in fata unui aspect paradoxal.Odata cu occidentalizarea,cu integrarea Romaniei in U.E.,valorile nationale sunt, observate prin comparatie,din ce in ce mai vizibile.La fel de patriot este si francezul sau englezul,fiecare in felul sau.Dar la romani patriotismul este mult mai vizibil, mai robust, mai pregnant.Poate pentru ca istoria ne-a facut sa tinem cu pretul vietii de pamantul nostru, de familia noastra, de tot ce inseamna „al meu,al nostru”. Noi, partidul BUN, suntem cei care vrem sa ducem mai departe mesajul national, vrem sa aratam ca in epoca moderna,sa fi roman adevarat si patriot, nu sunt cuvinte lipsite de sens. Noi suntem aici tocmai pentru a aduce aminte mai marilor zilei si politicienilor de toate rangurile ca nimic in tara asta nu are voie sa se intample fara a tine cont de INTERESUL NATIONAL. Va garantam ca acolo unde candidatii nostri vor fi alesi in functii de consilieri locali, consilieri judeteni si de ce nu, primari, transparenta actului legislativ si de decizie o sa fie obligatoriu. Si nimic nu o sa se intample mai presus de interesul local, subsumat celui national.  

Ii chem pe toti simpatizantii nostri dar si pe toti romanii care se mandresc cu apartenenta lor la aceasta tara sa voteze oamenii partidului BUN a incheiat interviul acordat publicatiei RURALIA MAGAZIN domnul Viorel Cotutiu.

4 bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.