sâmbătă , 23 ianuarie 2021

Tinerii sunt invitați să participe în proiectul ECO-NATURA

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret pregătește o nouă acțiune cu caracter social și ecologic care se va desfășura în data de 26 octombrie. Tinerii sunt așteptați să se înscrie în rândul participanților.

Începând de astăzi, 9 octombrie, tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani care doresc să participe la proiectul Eco-Natura derulat de DJST Bistrița-Năsăud, au posibilitatea să se înscrie printr-un simplu e-mail trimis pe adresa organizatorilor- djstbistritanasaud@mts.ro – care să cuprindă datele de contact și intenția de participare.

Obiectivul urmărit este acela de a crește gradul de participare al tinerilor la viața comunității, sub toate aspectele ei.Astfel, pentru înfrumusețarea orașului Bistrița, tinerii participanți vor derula o acțiune de ecologizare în pădurea Schullerwald, de la ora 13,30, având la dispoziție toate materialele necesare (saci menajeri, mănuși de protecție) și, bineînțeles, o gustare de prânz pregătită de organizatori.

La acest proiect sunt așteptați să se înscrie 100 de tineri, care pot fi însoțiți de cadrele didactice sau reprezentanții ONG-urilor din municipiu, până în data de 20 octombrie, ora 13,00.

 

One comment

  1. Pingback: accidental viagra